Om Regnskapssjefen AS

Gode regnskap gir ikke bare en god oversikt over det som har skjedd, men gir også innsikt i det som kommer. Det gir bedre planer, og avvik  oppdages raskt. Dermed kan du korriger kursen - og utnytte muligheter som oppstår.

Lovreglene rundt regnskap, merverdiavgift, skatt og lønn er meget omfattende, og er i tillegg fulgt av regler i forskrifter og etablert praksis. Vi hjelper deg med å holde orden på alt dette, slik at du kan konsentrere seg om å drive din virksomhet.

Vi startet som et regnskapsbyrå for nyetablerte selskaper, men har nå en blanding av gründervirksomhet og etablert virksomhet. Regnskapssjefen har tre ansatte, og vi har et stort faglig nettverk.

Regnskapssjefen AS holder til på Pirsenteret i Trondheim. I lyse og fine lokaler i andre etasje har vi utsikt til Munkholmen og båttrafikken. Våre eiere holder til å samme bygg - og det gjør også noen av kundene våre. Ellers har vi kunder både i Trondheimsområdet og i landet for øvrig.

Vi er medlem av NARF - Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening.

Som autorisert regnskapsfører må man hele tiden kunne dokumentere lovpålagt etterutdanning de siste tre år. Denne etterutdanningen får vi gjennom NARF, i tillegg til nødvendige regnskapstekniske hjelpemidler.